Certificaten

ISO

Om u als klant goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij een Kwaliteitsmanagementsysteem wat voldoet aan de eisen van NEN-EN-ISO 9001:2015. Dit betekent dat wij jaarlijks uw eisen en verwachtingen op een rij zetten om onze producten en diensten te kunnen blijven verbeteren.

Wij willen uiteindelijk constant blijven groeien en u steeds beter bedienen. Om dit te bereiken, zullen wij ook altijd kritisch naar onszelf blijven kijken en op zoek gaan naar de verbeterpunten. Deze verbeterpunten komen terug in de directiebeoordeling. In die directiebeoordeling worden uw eisen en verwachtingen opnieuw beoordeeld op actualiteit en worden verbeteracties omgezet naar nieuwe doelstellingen.

Erkenning Goedkeuring Wijziging Constructie (EGWC)

Blix Multi Cab bouwt ieder jaar grote hoeveelheden voertuigen met een Nederlands kenteken om. Hierdoor zijn wij door de RDW toegelaten als erkenninghouder EGWC. Voor alle merken en modellen die wij ombouwen hebben wij deze goedkeuring. Aan zo’n goedkeuring worden strenge eisen gesteld. Voor meer informatie over deze eisen kunt u hier terecht.