Certificaten

VanPartner by Mercedes-Benz

Sinds 2018 is Blix VanPartner by Mercedes-Benz. Deze certificering is een erkenning vanuit Daimler dat Blix aan de normen voldoet die zij stelt aan de kwaliteit van de voertuigaanpassingen en aan de kwaliteit van verkoop en after sales. De erkenning van Blix als VanPartner is ook een voordeel voor klanten die een Mercedes-Benz Sprinter of Mercedes-Benz Vito door Blix willen laten aanpassen. Zij zijn ervan verzekerd dat het gehele aankooptraject van een aangepast voertuig aan zeer strenge kwaliteitseisen is geboden.

ISO

Om u als klant goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij een Kwaliteitsmanagementsysteem wat voldoet aan de eisen van NEN-EN-ISO 9001:2015. Dit betekent dat wij jaarlijks uw eisen en verwachtingen op een rij zetten om onze producten en diensten te kunnen blijven verbeteren.

Wij willen uiteindelijk constant blijven groeien en u steeds beter bedienen. Om dit te bereiken, zullen wij ook altijd kritisch naar onszelf blijven kijken en op zoek gaan naar de verbeterpunten. Deze verbeterpunten komen terug in de directiebeoordeling. In die directiebeoordeling worden uw eisen en verwachtingen opnieuw beoordeeld op actualiteit en worden verbeteracties omgezet naar nieuwe doelstellingen.

COP (Conformity of production)

Blix Automotive is in het bezit van het COP certificaat. COP, oftewel Conformity of Production, wil zeggen dat een bedrijf kan aantonen dat het in staat is om een reeks producten te produceren die exact overeenkomen met de specificaties, prestaties en markeringsvereisten die zijn beschreven in de typegoedkeuringsdocumentatie.